Sjøleirkolleksjonen 2020

I år får du kjøpt sjøleirkolleksjonen før leirstart i lokalene til A til B, på Høvik.

Genserne 2020 er på avveie hos PostNord, men vi har kjøpt inn special edition gensere, som kommer rett fra pressa (trykking) og til salget på mandag. Vi har også nye langermede t-skjorter, nye t- skjorter, gensere fra i fjor og flytevester. Vi har også noen få badeshortser, klikk-klakker, luer og bager fra tidligere år. Så får vi håpe de andre genserne dukker opp i løpet av disse dagene :-)

Åpningstid: mandag-onsdag 15-17. juni, kl 17-21.
Adresse: A til B, Fjordveien 3, i 2 etg til venstre

Her blir det mulig å kjøpe gensere, t-skjorter og flytevester. Vi har noe badeshortser, klikk-klakker (Tommianas), bagger og luer fra tidligere år.

Sjøleirkolleksjonen selges også på Rigmorbryggen ved hjemkomst—så langt lageret rekker. Det blir ikke mulig å kjøpe sjøleirkolleksjonen på leiren i år, ikke holde av eller trykke bokstaver heller. Dette for å unngå trengsel blant ivrige barn på shopping? PS Gensere og t-skjorter krymper i vask!

Genserne ser like ut som i fjor, se "sjøleirkolleksjonen" i fanen øverst, men vi har supplementert med enda flere farger. Årets priser kommer etterhvert.

Takk for at du holder 1-meters avstand til våre ansatte og andre kunder. Hånddesinfeksjon er obligatorisk på vei inn og ut av lokalene. Fint om dere også begrenser prøving av klærne. Takk takk og velkommen!

Alle nyheter

Login