Hei igjen alle der hjemme! Vi startet dagen med seilteori i påvente av beskjed fra Atle, som var i kontakt med beredskapstroppen for vann og avløp, som igjen kontaktet kommuneoverlegen i Asker. Klarsignal for å kjøre vannski og tubes midtfjords ble gitt! Etter full jubel fra barna, pakket vi med oss alt av vannskiutstyr, sofa, sombrero, fem vannskibåter, to tubesbåter, to shuttlebåter, en vanntrampoline og Bavaria seilbåten. Litt av et syn midt ute på fjorden! Den ene lille shuttlejolla, fikk fort navnet partybåten, alltid med musikk, og alltid med dansende barn. Musikken ljomet også fra seilbåten, solen skinte, vannskibåtene kjørte runde etter runde og tubesbåtene likeså. Stemningen på fjorden var på topp, mens også seks miniRIBer surret og gikk på bane inne ved Høyerholmen. To lange fine slike økter fikk vi, pluss del to med sjøvett. Denne gangen trafikkregler på sjøen og røde, grønne og sorte staker. Skriftlig prøve bestått av alle nye, hipp hipp :-)

Kveldsøkten besto av roregatta. Barna ble fordelt på yngste og eldste klasse. Først ut var yngste klasse, med eldste klasse heiende fra fire "diskobåter." Etterpå svitsjet vi klasse. Politibåten havnet midt i disko danseshowet, og ble rimelig imponerte :-)

Ingen dag uten å hoppe slengtau. Vi rakk en liten runde helt til slutt. Skikkelig kule barn dere har! Pyrisept ble med på nattarunden, så nå er alle småsår renset. Vi har det topp, god natt fra oss! 

 

Alle nyheter

Login