Tusen takk for en knall-super-duper-drømme-sommer alle 2018-deltakere, dere er verdens beste yndlingssjøleirbarn! Full aktivitet, smilende fjes og strålende sol hver dag, kan det bli bedre? Tusenvis av fine bilder sendes i disse dager til Fotonorden som lager fotohefter til oss. Har du ikke fått info, kan du kontakte Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

Påmeldingen for 2019 er onsdag 14. november kl 18.00. Som vanlig gjelder "førstemann-til-mølla" og skjemaet finner du ved å klikke "påmelding" øverst i høyre hjørne, eller ved å gå direkte til www.sjoleir.com. Husk å les veiledningen nøye. Veiledningen kan oppdateres i dagene før start påmelding.

Vil også gjerne sende en takk til alle ansatte som har stått på dag ut og dag inn for at dere barna skal ha det fint. Får du ikke sove, finner du nattasangen ved å søke Murstad Theme på Spotify, eller klikk her for Youtube versjonen: https://www.youtube.com/watch?v=O8pMPqxqrYE

Alle nyheter

Login