Tusen takk for en skikkelig super sommer alle 2022-deltakere. Skjønner nesten ikke at det er mulig å samle så mange kule, ivrige og glade barn hver uke, gjennom hele sommeren. "Sofasliterne" har tydeligvis vært et annet sted. Store smil og fullt kjør med vannaktiviteter fra morgen til kveld. Heeelt perfekt! Tusenvis av fine bilder, inkl gruppebilder, er sendt til Leirskoleboken AS, som er i full gang med å lage fotohefter. Har du ikke fått informasjon, kan du kontakte Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

Påmelding for 2023 er onsdag 16. november kl 18.00. Som vanlig gjelder "førstemann-til-mølla." Når startskuddet går i november, finner du skjemaet ved å klikke "PÅMELDING" øverst i høyre hjørne. Husk å lese veiledningen nøye. Veiledningen oppdateres stadig med nye tips og lure triks, når vi nærmer oss.

Vi ønsker også å sende en stor takk til alle ansatte som har stått på dag ut og dag inn for at dere barna skulle ha det fint.

Ønsker deg og dine en fiiin høst, og husk å prøve masse nye aktiviteter til vi sees igjen ;-)

Hei og hopp og klem fra Anniken

Alle nyheter

Login