Med en god dose smittevernregler og tiltak, fyrer vi løs med sjøleir 2020!! Vi deler ikke opp ukene, som tidligere nevnt, men det blir en litt annerledes leir. Dere må være forberedt på noen endringer.

En forutsetning for leirdrift, er at vi må redusere antall barn med ni pr uke, i forhold til normalen. Vi håper og tror vi kan klare dette ved å tilby garantert plass i samme uke neste år for de som melder frafall. Dette kan vi praktisere frem til vi er nede i ønsket antall barn pr uke.

Så har du et barn som er engstelig for å dra på leir, kanskje ikke er heeelt klar i år, eller rett og slett har lagt andre planer for sommeren, sender du en beskjed på Din side, slik at vi får ført over plassen til 2021. Depositum overføres dessverre ikke. Hvis barnet ikke ønsker plass i 2021, kan du bare klikke "Jeg ønsker å slette denne uken," på Din Side. 

Vi tenker også at barn som har fått bekreftet plass i to uker, kanskje kan si fra seg den ene plassen. Samme regel gjelder her, vi garanterer plass til neste år i samme uke. 

Kommer det frafall etter at vi eventuelt er nede i riktig antall, kan vi ikke garantere plass til neste år. 

Vi blir også nødt til å endre oppmøtetidspunkt for uke 1 til klokken 14 istedenfor kl 12, vaskeansvarlig har talt ;-) Overnattingstur med Bavariaseilbåten utgår dessverre foreløpig, men bruke den skal vi!

Under INFO FOR 2020, i menyen, vil du etter hvert kunne lese leirens gjeldende smittevernregler. Viktig at dette leses grundig av barn og foresatte, tett opp under avreise. 

Vi vil til enhver tid forholde oss til retningslinjer gitt fra myndighetene, men satser på å gjennomføre alle ukene i sommer som planlagt.

Betaling av sommerens leir, kommer derfor rett i forkant av ukestart. Hvis barnet ikke ønsker å delta, må det strykes fra Din Side innen 6. juni kl 23.59. Etter dette vil foresatte bli fakturert for oppholdet, enten barnet deltar eller ikke. Depositum refunderes ikke ved avbestilling. Etter 6. juni, må legeattest fremvises senest 24 t. før avreise, for refundering av ukepris minus depositum. Kontakt Anniken på 907 03 111. Vi understreker at kun friske og symptomfrie personer kan møte på leir!

Epost med mer informasjon går ut til alle med bekreftet plass, 2020, i løpet av noen dager. 

Vi er så kjempe glade for at vi skal få besøk av dere barna i år igjen! Endelig får vi det til! Tenk, i år er det til og med 60-års jubileum for Tomm Murstad Sjøleir. Hvis du lurer på hvordan det var på leiren i 1960, kan du ta en titt på filmen som ligger under "Om oss" "Historie." Tjohooo, sees snart!

Alle nyheter

Login