Hipp hurra og velkommen til den 57'de sesongen med Tomm Murstad Sjøleir!

Påmelding for sommeren 2016 er ONSDAG 28. OKTOBER KL 18.00. Ved påmelding gjelder som alltid "førstemann til mølla" kun via vår påmeldingsside. Klikk "påmelding" øverst i høyre hjørne for å finne skjema.

Det er ikke mulig å melde seg på før dette tidspunktet. Det anbefales å lese brukerveiledningen for påmeldingen på forhånd. Klikk "påmelding" øverst i høyre hjørne for å finne brukerveiledning.

Vær oppmerksom på at det kan bli fort fullt. De mest ettertraktede ukene blir vanligvis fylt opp i løpet av ett minutt eller to, og ventelistene pleier bli lange. Vi venter like stor pågang for 2016. På grunn av fellesferien, pleier det være størst rift om plassene i uke 1, 2, 7 og 8. Er det en gjeng som ønsker å reise sammen, oppfordrer vi til påmelding i uke 4 eller 5, da muligheten er størst for at alle får plass. Uke 0, 3 og 6 er gode alternativ. Se "Ukene 2016" for datoer.

Merk deg at vi i år har 9 uker istedenfor 8 uker. Den første uken (uke 0) starter på tirsdag ettermiddag, og kun noen kommuner har skolefri denne uken. Sjekk skoleruten for din skole før påmelding i både uke 0 og uke 8, så du er sikker på at du har fri. Asker kommune, f.eks., slutter skoleåret tidligere enn Bærum og Oslo, men de starter også opp tidligere etter ferien.

Vi anbefaler å bruke èn PC pr barn som skal meldes på, men husk at flere pc'er på samme nett kan svekke hastigheten på nettet.

Du skal motta en bekreftelse på skjermen for å være registrert. Husk å samtidig notere brukernavn og passord, slik at du kan logge deg inn på Din side for å sjekke om du har fått plass. 

Det er veldig lurt å sette opp alternative uker. Avtal med bekjente på forhånd og ha datoer klare. Ukene kan prioriteres i ønsket rekkefølge.

Det er i år forskjellig pris på ukene. Uke 0 koster kr 5500,- og uke 4 og 5 koster kr 5950,-. Resten av ukene koster kr 6600,-. Prisen inkluderer et depositum på kr 700,- som ikke refunderes ved avbestilling. Info om betaling av depositum sendes pr mail, ca en måned etter påmelding. Info om betaling av restsummen sendes pr mail, i april/mai.

Aldersgrensen for årets sjøleir er 9-15 år. Barnet ditt er klar for sjøleir hvis det tørr sove hos oss hele uken, tørr prøve vannski og seile liten jolle :-)

Det er oppmøte på Kadettangen, Sandvika, mandager kl 09.30. Retur samme sted søndager kl 11. Uke 0 har oppmøte tirsdag klokken 15.

Det er kanskje greit å få hjelp av mor eller far, naboen eller en eller annen datakyndig person hvis du har lyst til å melde deg på.

Håper vi sees til sommeren!

Alle nyheter

Login