Hei! Vi har problemer med å sende epost med epostadresser eid av Microsoft, f.eks. Hotmail, Live, Outlook. Er du en av disse, er det fint om du logger deg på Din Side og endrer adresse. Har barnet plass i uke 0, må du kontakte oss via kommentarfeltet på Din side--etter at du har endret epostadresse. Har du ikke mottatt epost fra oss i det siste, har du gått glipp av følgende:

* Informasjon om restsuminnbetaling og pakkeliste for uke 0 barn. Kontakt oss via Din side. Vi sender faktura på en og en uke.

* Informasjon om klessalg 8-9. juni og status sjøleir.  Klessalg se nedenunder eller SJØLEIRKOLLEKSJONEN.

* Informasjon om standbylister: 

Plass i siste liten - Standbylister

Sommerferien nærmer seg med stormskritt, og noen har kanskje endret planer siden påmeldingen til Tomm Murstad Sjøleir fant sted i januar :-)

Ventelistene har så og si stått stille i vinter, men alt håp er ikke ute. Nå ønsker vi en oppdatert liste over de som fortsatt er superduperklare for å dra på leir. Vi setter derfor opp en Standbyliste, over de som kan komme på kort varsel. Standbylisten fungerer slik at hvis vi skulle få frafall fire døgn eller mindre før avreise, kontakter vi de som står standby.

Ønsker ditt barn å stå standby i sommer, sender du en beskjed via kommentarfeltet på DIN SIDE, og oppgir hvilke uker som er aktuelle--uavhengig av hvilke uker barnet allerede er oppført på venteliste. Har du mistet passordet til Din side, trykker du "glemt passord." Husk å kontakte oss igjen dersom sommerplanen til barnet endres. Hvis du ikke snarlig melder din interesse for å stå på standbyliste, anser vi dette som om barnet ikke kan komme på kort varsel, og du vil ikke bli kontaktet hvis vi får frafall fire døgn eller mindre før avreise, selv om barnet står på venteliste for den aktuelle uken.

Står ditt barn på ventelister som ikke lenger er ønskelige, er det fint om du stryker disse.

Vi hadde håpet på en normalisert hverdag for sommeren 2021, men Covid-situasjonen setter dessverre føringer også for sommerens leir. Les mer om dette under INFO for 2021 (COVID-19).

Sjøleirkolleksjonen/flytevester

Sjøleirkolleksjonen/flytevester selges i varmestuen i bunn av Wyllerløypa (Sørkedalen) 8-9.juni, se SJØLEIRKOLLEKSJONEN for informasjon.

Vi benytter sjansen til å ønske deg og dine en riktig supertopp sommer!

(Du mottar denne eposten fordi du har registrert barn på venteliste for 2021.)

 

Alle nyheter

Login