Hei til dere der hjemme, som lurer på hvordan det går med gullebarna! Heldigvis kun små mengder regn i dag, men pga kloakkutslipp som har nådd helt ut til oss, flyttet vi aktivitetene midtfjords i formiddag, mens det enda var klart fint vann der ute. Seilbåten ble lagt som base, med plattformen bak som den perfekte vannskibrygge. Fem vannskibåter kjørte kontinuerlig i sirkel rundt seilbåten, og alt av utstyr ble prøvd, bla enski, trikkski, wakeboard og wakesurf. Fra basen hentet vi også barn som kjørte på flytende leker enda litt lenger ut. Sofa og magerister sto på programmet der. I tillegg hadde vi skytteltrafikk mellom Høyerholmen og seilbåten. Ettersom det brune vannet trakk utover, utsatte vi middagen med en time, slik at barna skulle få holde på med vannaktiviteter før hele fjorden ble brun. I ettermiddag har vi ikke kunnet oppholde oss i vannet.

Men, barna har lært å kjøre motorbåt i dag, og har vært i full gang med å øve på å legge inn til bryggen, hvilket er et kunststykke. Litt ut på dagen tok vi med alle miniRIBene på tur, seks miniRIBer som barna kjørte, to og to, og en instruktørbåt foran og en bak. Barna har også vært på kveldstur med de store ribbene.

De eldste har dratt på overnattingstur med seilbåten. Vi har ellers i dag vært to runder til Kalvøya, med barn som fikk spille frisbeegolf, og nå i kveld var hele plassen full av barn som hoppet slengtau. Rominspeksjonen gikk knirkefritt, tennene er pusset og barna er i seng. Nok en fin dag her hos oss :-)

Alle nyheter

Login