Dette er teksten: (PS tlf nr nederst i epost var feil??nederst her står det riktig ?)

TOMM MURSTAD SJØLEIR 2020
Hurra, det blir sjøleir i år! Med en god dose smittevernregler og tiltak, fyrer vi løs med sjøleir 2020!!

REDUKSJON AV ANTALL
En forutsetning for leirdrift, er at vi må redusere antall barn med ni pr uke, i forhold til normalen. Vi håper og tror vi kan klare dette ved å tilby garantert plass i samme uke neste år, for de som melder frafall. Dette kan vi praktisere frem til vi er nede i ønsket antall barn pr uke. Kommer det frafall etter at vi eventuelt er nede i riktig antall, overføres ikke plassen til neste år.

Så har du et barn som er engstelig for å dra på leir, kanskje ikke er heeelt klar i år, eller rett og slett har lagt andre planer for sommeren, sender du en beskjed på Din side, slik at vi får ført over plassen til 2021. Depositum overføres dessverre ikke.

BETALING
Vi vil til enhver tid forholde oss til retningslinjer gitt fra myndighetene, men satser på å gjennomføre alle ukene som planlagt i sommer. For sikkerhets skyld vil betaling av oppholdet skje rett i forkant av ukestart. Du vil motta ny epost om dette.

FRIST FOR AVBESTILLING AV PLASS
Hvis barnet har fått plass, men ikke ønsker å delta, må det strykes fra Din Side innen 6. juni kl 23.59. Etter dette vil foresatte bli fakturert for oppholdet, enten barnet deltar eller ikke. Depositum refunderes ikke ved avbestilling. Etter 6. juni, må legeattest fremvises senest 24 t. før avreise, for refundering av ukepris minus depositum. Kontakt da Anniken på 907 03 111.

BEKREFTELSE AV PLASS
Hvis barnet ønsker plass i uken det er tildelt, må dette bekreftes i kommentarfeltet på Din Side.

SMITTEVERN
En rekke nødvendige tiltak gjøres for at barna skal få et trygt og godt opphold. På www.sjoleir.no under INFO FOR 2020, i menyen, vil du etter hvert kunne lese leirens gjeldende smittevernregler. Viktig at dette leses grundig av barn og foresatte, tett opp under avreise. Vi understreker at kun friske og symptomfrie personer kan møte på leir!

ENDRINGER
Vi deler ikke opp ukene, som tidligere nevnt på hjemmesiden, men oppmøtetidspunktet for uke 1 er forsøvet til kl 14, istedenfor kl 12, vaskeansvarlig har talt ;-) Dere må være forberedt på at vi gjør endringer i program og leirlivet. Overnatting med Bavariaseilbåten utgår dessverre foreløpig, men vi drar seff på tur!

Det blir en litt annerledes leir, men tjohooo, vi får det gøy, og vi gleder oss veldig til å se deg!

Med vennlig hilsen,
Tomm Murstad Sjøleir tlf 907 03 111

Alle nyheter

Login