Tusen takk for en fantastisk bra sommer alle sammen! Dere må være verdens kuleste barn, det er vi helt sikre på. Tenk så heldige vi er å ha besøk av dere hele sommeren, og med strålende sol nesten hver dag. Jammen fikk vi knipset masse fine bilder også. Går gjennom tusenvis av bilder nå, og lengter tilbake til sommer, sol og glade, takknemlige barn. Fotoheftene fra Fotonorden er snart i produksjon. Har du ikke fått info, kan du kontakte Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Påmeldingen for 2018 er onsdag 15. november kl 18.00. Som vanlig gjelder "førstemann-til-mølla" og skjemaet finner du ved å klikke "påmelding" øverst i høyre hjørne, eller ved å gå direkte til www.sjoleir.com. Husk å les veiledningen nøye. Både veiledning og skjema oppdateres ca to uker før start påmelding.

Vil også gjerne sende en takk til alle de ansatte som har stått på dag ut og dag inn for at dere barna skal ha det fint. To av de ansatte har til og med laget en egen sang til oss som dere finner både på Spotify og Youtube. Søk etter Murstad Theme på Spotify, eller klikk her for Youtube versjonen: https://www.youtube.com/watch?v=O8pMPqxqrYE

Alle nyheter

Login