Hipp hurra og velkommen til den 65'te sesongen med Tomm Murstad Sjøleir!

Påmelding for sommeren 2024 er ONSDAG 8. NOVEMBER KL 18.00. Ved påmelding gjelder som alltid "førstemann til mølla" kun via vår påmeldingsside. Klikk "PÅMELDING" øverst i høyre hjørne. PS På baksiden av fotoboken, står det feil dato for påmelding.

Det er ikke mulig å melde seg på før 8. nov. kl 18. Det anbefales å lese veiledningen for påmeldingen nøye på forhånd. Den finner du på påmeldingssiden. Veiledningen oppdateres stadig med nye tips. Du får pop-up vindu hvis påmeldingen er mangelfull. 

Merk deg at de tre første ukene går over fem dager. Uke 0 starter fredag ettermiddag og avsluttes onsdag. Uke 1 starter onsdag og avsluttes mandag. Uke 2 starter tirsdag og avsluttes søndag. De resterende ukene starter mandag og avsluttes søndag. Se "Ukene 2024" for datoer. Avreise og retur fra/til Kadettangen, Sandvika. 

Vær oppmerksom på at det kan bli fort fullt. På grunn av skolefri og fellesferien, blir det sannsynligvis størst rift om plassene i uke 0, 1, 2, 7 og 8. Disse ukene blir vanligvis fylt opp i løpet av et minutt eller to, og ventelistene er lange. Er det en gjeng som ønsker å reise sammen, eller et barn som er skikkelig ivrig på å komme med, oppfordrer vi til påmelding i uke 3, 4, 5 eller 6 da det er betraktelig enklere å komme med. Husk å sjekke skoleruten dersom barnet ønsker plass i uke 0 eller 8. 

Vi anbefaler å bruke minst èn PC pr barn som skal meldes på, men husk at flere pc'er på samme nett kan svekke hastigheten på nettet. Du mottar en bekreftelse på skjermen når påmeldingen er registrert. Husk å notere brukernavn og passord, slik at du kan logge inn på Din Side for å sjekke om barnet har fått plass. 

Det er en fordel å registrere alternative uker. Avtal med bekjente på forhånd, og ha datoer klare. Vær nøye med prioriteringen av ukene, da prioriteringen ikke kan endres i ettertid hvis barnet får plass på sitt førsteønske. Barnet strykes automatisk fra alle ventelister med samme eller lavere prioritet som tildelt uke.

Prisen varierer på de forskjellige ukene, se "Ukene 2024." Prisen inkluderer et depositum på kr 1000,- som ikke refunderes. Betalingsinfo for depositum sendes pr epost ved bekreftet plass. Betalingsinfo for restsum, samt link til pakkeliste og avreiseinfo, sendes normalt i april, pr epost.

Distribusjon av viktige beskjeder, kan forekomme pr sms til registrerte mobilnummer.

Barnet må være svømmedyktig for å kunne delta, og aldersgrensen er 9-15 år. Barnet er klar for sjøleir hvis det tør sove hos oss heeeeele uken, synes vannaktiviteter fra morgen til kveld er topp, tør prøve vannski og seile liten jolle. Barnet trenger ingen forkunnskap når det gjelder vannski, seiling, eller noen av de andre aktivitetene. De lærer alt hos oss, men for å få et hyggelig opphold, er det viktig å øve på å sove borte hjemmefra!! :-) Aldersgrensen oppad, er satt til 15 år. Det vil si at du fremdeles kan delta frem til du fyller 16 år.

Det er kanskje greit å få hjelp av mor eller far, naboen eller en eller annen datakyndig person hvis du har lyst til å melde deg på.

Til info: Tomm Murstad Sjøleir garanterer at informasjon registrert under påmeldingen behandles konfidensielt. Du kan selv gå inn på Din Side og slette/endre informasjon. For deltakere med bekreftet plass, videresendes følgende informasjon til Leirskoledagboken AS: Barnets navn, foresattes navn, postadresse, telefonnummer og epostadresse. Leirskoledagboken AS garanterer at dette ikke skal brukes til annet enn å sende ut info om fotohefte, for så å slettes. Leirskoledagboken AS er GDPR tilpasset.

Håper vi sees til sommeren!