På Tomm Murstad Sjøleir har vi aktiviteter dagen lang—ingen kjeder seg hos onkel Tomm! Valg av aktiviteter kommer an på vær og vind. Seiling er første prioritet. Dvs at hvis det er perfekt seilvind fra syd, 3-4 m/s, drar vi alle på seiltur. Hvis det ikke er vind, kjører vi vannski, wakeboard, wakesurf, kneeboard, rumperistere, mageristere, sofa, sombrero, banan, motorbåt, badeland, trampoline og bordtennis. Hvis det blåser mye, tar vi ut trimaranen og Bavariaseilbåten, og har andre aktiviteter ved siden av. På kveldsøkten har du mulighet til å drive med kasseklatring, slakk line, buldrevegg, knuter, sandvolleyball, trampoline, makramè, bordtennis og badeland.  Et perfekt dagsprogram kan se slik ut:

Klokkeslett:
Aktivitet:
Kl 09.00 Frokost
Kl 10.00 Vannski, wakeboard, wakesurf, kneeboard, rumperister, magerister, sombrero, sofa, banan, motorbåtkjøring, badeland, trampoline og bordtennis
Kl 12.00 Ankomst gårsdagens Bavariatur, Aktivitetene fortsetter
Kl 13.00 Middag: kjøttkaker, spaghetti, pølser, biff stroganoff, karbonader, taco
Kl 14.10 Seiltur
Kl 18.00 Aftens
Kl 19.00 Kiosk åpen, pause
Kl 19.30 Kasseklatring, buldrevegg, slakk line, knuter, badeland, trampoline, sandvolleyball, makramè og bordtennis, eller utflukt til f.eks. Kalvøya
Avreise dagens Bavariatur
Kl 21.30 Kiosk åpen
Kl 22.00 God natt


Sjøvettsdiplomet

Hvis du ikke har vært på leiren før, skal du i tillegg få være med å ta Sjøvettsdiplomet. Du får lære: sjøvett, sjøens trafikkregler, ro og skåte, fire knuter og hvordan man legger inntil en brygge med motorbåt.

Er det fiskevær, drar vi kanskje ut og fisker. Hvis du ikke får napp hos fisken, er det hundrevis av sultne krabber under bryggene, som sikkert ikke sier nei til blåskjellsnøret.

Torsdager griller vi pølser, og lørdager har vi disko.

grilling
Grilling
sjvettsdiplomet progrSjøvettsdiplomet kveldsmat
Kveldsmat
krabbefiske
Krabbefiske
BavaturBavatur
IMGP7297Disco