Hipp hurra og velkommen til den 60'de sesongen med Tomm Murstad Sjøleir!

Påmelding for sommeren 2019 er ONSDAG 14. NOVEMBER KL 18.00. Ved påmelding gjelder som alltid "førstemann til mølla" kun via vår påmeldingsside. Klikk "påmelding" øverst i høyre hjørne, eller gå direkte til www.sjoleir.com for å finne skjemaet.

Det er ikke mulig å melde seg på før dette tidspunktet. Det anbefales å lese brukerveiledningen for påmeldingen på forhånd. Klikk "påmelding" øverst i høyre hjørne for å finne brukerveiledning. Brukerveiledningen oppdateres stadig med nye tips.

Vær oppmerksom på at det kan bli fort fullt. De mest ettertraktede ukene blir vanligvis fylt opp i løpet av ett minutt eller to, og ventelistene pleier bli lange. Vi venter like stor pågang for 2019. På grunn av fellesferien, pleier det være størst rift om plassene i uke 1, 2, 7 og 8. Er det en gjeng som ønsker å reise sammen, oppfordrer vi til påmelding i uke 4 eller 5, da muligheten er størst for at alle får plass. Uke 0, 3 og 6 er gode alternativ. Se "Ukene 2019" for datoer.

Merk deg at vi også i år har 9 uker. Den første uken (uke 0) starter fredag ettermiddag og avsluttes tirsdag morgen. Uke 1 starter derfor tirsdag og avsluttes søndag. De resterende ukene starter mandag morgen og avsluttes søndag morgen. 

Vi anbefaler å bruke èn PC pr barn som skal meldes på, men husk at flere pc'er på samme nett kan svekke hastigheten på nettet. Det ble i 2016 rapportert om problemer med å få opp påmeldingsskjemaet. Vi har ikke funnet feil i våre systemer, det vil si at dette kan skje igjen. Skulle dette problemet oppstå, kan det være en løsning å åpne siden i en annen nettleser.

Du skal motta en bekreftelse på skjermen for å være registrert. Husk å samtidig notere brukernavn og passord, slik at du kan logge deg inn på Din side for å sjekke om du har fått plass. 

Det er veldig lurt å sette opp alternative uker. Avtal med bekjente på forhånd og ha datoer klare. Ukene kan prioriteres i ønsket rekkefølge, men prioriteringen kan ikke endres i ettertid hvis barnet får plass på førsteønsket.

Prisen varierer fra uke til uke, se "Ukene 2019," og inkluderer et depositum på kr 790,- som ikke refunderes ved avbestilling. Kr 100,- i transport kommer i tillegg. Bekreftelse på tildelt plass og info om betaling av depositum sendes pr epost, ca to uker etter påmelding. Info om betaling av restsummen sendes pr epost i april.

Aldersgrensen for årets sjøleir er 9-15 år. Barnet ditt er klar for sjøleir hvis det tør sove hos oss heeeeele uken, tør prøve vannski og seile liten jolle. Husk å øve på å sove hjemmefra, for å få et hyggelig opphold! Alt annet lærer barna hos oss, de trenger altså ingen forkunnskap når det gjelder vannski og de andre aktivitetene :-)

Det er oppmøte ved Rigmorbryggen, på Kadettangen i Sandvika, mandag kl 10 og retur samme sted søndag kl 11. Uke 0 har oppmøte kl 14 fredag og retur tirsdag kl 11. Uke 1 har oppmøte tirsdag kl 12 og retur søndag kl 11. 

Det er kanskje greit å få hjelp av mor eller far, naboen eller en eller annen datakyndig person hvis du har lyst til å melde deg på.

Til info: Tomm Murstad Sjøleir garanterer at informasjon registrert under påmeldingen behandles konfidensielt. Du kan selv gå inn på Din side og slette/endre informasjon. For deltakere med bekreftet plass, videresendes følgende informasjon til Foto Norden AS: Barnets navn, foresattes navn, postadresse, telefonnummer og epostadresse. Foto Norden AS garanterer at dette ikke skal brukes til annet enn å sende ut info om fotohefte, for så å slettes. Foto Norden AS er GDPR tilpasset.


Håper vi sees til sommeren!